Hé - Pé: 07.00 - 14.30
Információs vonal: 06 - 46 / 562-000
Visszahívást kér?  visszahívás
Impresszum

A nyomdavonal.hu internet platformot a Micropress Digitális és Ofszet Nyomda Kft üzemelteti.

Cím:
Micropress Kft.
3434 Mályi,
Kistokaji út 5.
Térkép

email: info@nyomdavonal.hu
info: Rólunk

Telefon: 46 / 562-000

Nyitva tartás: Hé - Pé: 08.00 - 16.00


Cégbírósági bejegyzés: B.A.Z. Megyei Cégbíróság Cg 05-09-000100/
Adószám: 10249213-2-05
Uniós adószám: HU10249213

A tárhelyszolgáltató adatai: Micropress Kft, 3434 Mályi, Kistokaji út 5.

Általános Üzleti Feltételek
Ügyfélinformáció

Szerzői jogok (Copyright)
Ezen honlap teljes tartalmát (szövegeket, adatokat, képeket, ábrákat, videókat) szerzői jog védi. A honlap egyes oldalait és részeit letöltheti, illetve kinyomtathatja, feltéve, hogy sem a szerzői jog jelét, sem bármely más jogilag védett nevet vagy jelzést nem távolít el. Minden jogot fenntartunk az összes olyan információval vagy adattal kapcsolatban, amelyet ezen honlapról töltenek le vagy reprodukálnak bármilyen más módon. Az Micropress Kft előzetes írásos jóváhagyása nélkül tilos ezen honlapot teljességében vagy részlegesen reprodukálni, továbbítani (elektronikusan vagy más módon), vagy bármilyen módon más honlapon online üzemeltetni, módosítani és felhasználni.


Felelősség kizárása
A weboldal információit gondosan ellenőrizzük és rendszeresen aktualizáljuk. Nem vállalunk garanciát azok teljességre, helyességére és aktualitására. Minden adat bármikor eltávolításra vagy módosításra kerülhet külön előzetes bejelentés nélkül. A gondos tartalmi ellenőrzés ellenére sem vállalunk felelősséget a külső linkek tartalmáért. A nyomdavonal.hu nem felelős azon külső weboldalak tartalmáért, amelyek linkként szerepelnek.

 

Szórólap - Plakát - Leporelló - Képeslap - Füzet - Füzet borítóval - Névjegy - Kártyanaptár - Meghívó - Levélpapír - Dosszié - CD/DVD borito - Könyv - Jegyzettömb - Falinaptár - Címke

Adatvédelem / ÁÜF / Kapcsolat / Ügyfélinformáció / Gyakran feltett kérdések / Nyomdalexikon / Termékeink / Rólunk