Hé - Pé: 07.00 - 14.30
Információs vonal: 06 - 46 / 562-000
Visszahívást kér?  visszahívás
Kalkulálni és megrendelni - ilyen egyszerűen megy ez

Csupán 6 lépésben eljut egyéni termékéhez!

Rugalmasan kalkulálni

1. Termékkalkuláció
Szabványszerű kalkulációnk mellett, amellyel nyomtatandó termékét egészen egyénileg és igényei szerint állíthatja össze a példányszám, formátum, oldalszám, színek, papírfajta és feldolgozás kiválasztásával. Egy komplett előre definiált termék összeállítást, megrendelést kínálunk. Ezek a gyakori ajánlatok megfelelnek a mindenkori termékek szokásosan használt formátumainak és grammsúlyának, és ezért különösen előnyös ez a szolgáltatás a kevésbé járatos felhasználóknak is.

Készítse el azonnal kalkulációját online, kötelezettség nélkül (küldéssel és a törvényben előírt Áfa-val). Ajánlatunkat természetesen kinyomtathatja, vagy azonnal online megrendelheti. Kérdések esetén e-mail-ben: info@nyomdavonal.hu vagy telefonon: 46/562-000 állunk rendelkezésére. Szívesen készítünk Önnek egyedi ajánlatot is.

Kényelmesen online rendelni

2. Elkészítési határidő
Válassza ki, hogy a biztonság kedvéért szeretne-e egy adatellenőrzést és korrektúra levonatot. Kiegészítésként egy szponzorálást kínálunk, melynél logónk rányomtatásával engedményt kap. Megrendelésének kézbesítési idejét az elkészítési- és küldési mód (standard vagy expressz) kiválasztásánál adhatja meg.

3. Ügyféladatok
Adja meg kapcsolati adatait és esetleg egy attól eltérő szállítási címet. Egy újabb megrendelésnél ezek az adatok már rendelkezésre fognak állni az Ön személyes ügyfélmappájában.

4. Fizetési módok
Válassza ki a különböző fizetési módok közül az Önnek megfelelőt. Fizetési módozataink természetesen megfelelnek az aktuális biztonsági standardoknak. Részletes információt talál erről weboldalunkon.

5. Nyomtatási adatok
Nyomtatási adatainak küldéséhez használja kényelmes fájl-feltöltőközpontunkat közvetlen összekapcsolva megrendelésével. Nyomtatási adatait e-mail-ben vagy egy adathordozón postán is elküldheti részünkre.

6. Megrendelés áttekintő
Itt valamennyi megrendelési adatot látja összegezve. Ellenőrizze és nyugtázza megrendelését. E-mail-ben küldünk Önnek egy megrendelés beérkezési igazolást, adatai ellenőrzése után pedig egy megrendelés visszaigazolást. Ezzel megrendelése bekerül termelési folyamatunkba. A készülési státuszt bármikor online lekérdezheti személyes ügyfélmappájában.

Kompetens támogatási-szolgáltatás

Ha kérdései vannak, csapatunk a nyomdavonal.hu-nál barátságosan hozzáértő tanácsokat adnak. Írjon nekünk egyszerűen egy e-mail-t a info@nyomdavonal.hu címre.
Haladéktalanul megkapja válaszunkat. Szívesen állunk rendelkezésére telefonon is 46/562-000

Örülünk hogy rövidesen elégedett ügyfeleink között üdvözölhetjük.

csapata
 

 

 

Szórólap - Plakát - Leporelló - Képeslap - Füzet - Füzet borítóval - Névjegy - Kártyanaptár - Meghívó - Levélpapír - Dosszié - CD/DVD borito - Könyv - Jegyzettömb - Falinaptár - Címke

Adatvédelem / ÁÜF / Kapcsolat / Ügyfélinformáció / Gyakran feltett kérdések / Nyomdalexikon / Termékeink / Rólunk