Nyomdai termékek Termékek Nyomda-Infó Kapcsolat Kapcsolat
nyomdavonal.hu
×
Nyomdai segédprogramok
PDF ellenőrző nyomtatási adataihoz Könyvborító gerinc vastagság kalkulátor Nyomdai Pdf előállítási útmutató Formátum minta letöltése Végtermék súly kalkulátor DPI-PIXEL-MM számoló a képekhez
Rendelési információk
Megrendelés menete 5% engedmény Általános üzleti feltételek Adatvédelem Ügyfélinformáció Kapcsolat Gyakran feltett kérdések
TERMÉKEK
nyomdavonal.hu
×
1-2 OLDALAS
Szórólap Névjegy Plakát Képeslap Levélpapír Meghívó Egyedi méret Címke Üdvözlőlap Kártyanaptár
4 OLDALAS
4 oldal szórólap CD borító Kártyanaptár Meghívó Dosszié Névjegy Üdvözlő 4 oldalas
TÖBBOLDALAS
Leporelló Füzet borítóval Saját borítós füzet Könyv Prospektus Spirálozott Jegyzettömb Falinaptár Asztali könyöklő
Kapcsolat Bejelentkezés Rólunk
×
nyomdavonal.hu

nyomdavonal.hu

A nyomdavonal.hu internet platformot a Micropress Digitális és Ofszet Nyomda Kft üzemelteti.

kapcsolat 46 562-000
kapcsolatVisszahívás kérés

Nyitvatartás: hétfő - péntek 06.00-14.30

e-mail info@nyomdavonal.hu
Cím Micropress Kft. 3434 Mályi, Kistokaji út 5.
Hol vagyunk Cég adatok Rólunk
Nyomtatási adatok
PDF ellenőrző nyomtatási adataihoz Nyomdai Pdf előállítási útmutató Formátum minta letöltése Végtermék súly kalkulátor DPI-PIXEL-MM számoló a képekhez
Gyakran feltett kérdések Bejelentkezés Rólunk
×
nyomdavonal.hu
Belépés Regisztráció

kapcsolat 46 562-000
kapcsolatVisszahívás kérés

Nyitvatartás: hétfő - péntek 06.00-14.30

e-mail info@nyomdavonal.hu
Cím Micropress Kft. 3434 Mályi, Kistokaji út 5.
Hol vagyunk Cég adatok Rólunk
Nyomtatási adatok
PDF ellenőrző nyomtatási adataihoz Nyomdai Pdf előállítási útmutató Formátum minta letöltése Végtermék súly kalkulátor DPI-PIXEL-MM számoló a képekhez
Gyakran feltett kérdések Bejelentkezés Rólunk
Rólunk

Több mint 30 éves Micropress

Micropress

 


Ez már történelem!

Micropress Kft 1989-ben a rendszerváltáskor alakult az elsők között. Pontosabban a régiónkban 100. bejegyzéssel (cégjegyzékszámunk: Cg 05-09-000100) Cég mérete induláskor: dolgozói létszám: 2 fő telephely mérete: 30 m2. Azóta nagyra nőttünk. Az üzem területe jelenleg 1800 m2 létszám: 20 fő fölött. Ahogyan az ország sorsa úgy a mi történetünk is sok mindenen ment keresztül. Egy kisebb könyvet már megtölthetnénk vele.

Ezért nem csak ünnepelünk, hanem egy kicsit vissza is emlékezünk.

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani, azoknak kik segítették akarva vagy akaratlanul munkánkat és előre vitték a céget. Továbbá szeretnénk megköszönni megrendelőink, dolgozóink, alvállalkozóink és beszállítónk kitartását és bizalmát, mely elősegítette, nyomdánk talpon maradást, fejlődését és túlélését a jelenlegi gazdasági környezetben is.

 

 


Kik vagyunk?

A nyomdavonal.hu tulajdonosa és üzemeltetője a Micropress Digitális és Ofszet Nyomda Kft. Vállalkozásunk már több mint 30 éve jelen van a nyomdaiparban. Nyomdánk székhelye Mályiban (Miskolctól 4 km-re) található.

A Micropress Kft. fejlődését állandó növekedés jellemzi. Folyamatosan fejlesztjük nyomdai- és feldolgozó kapacitásunkat. Számítógépes termelésirányítási rendszerünk egyedülálló.

Nyomdavonal.hu online-rendszerünk létrehozásával egykor főként regionálisan működő nyomdánk országszerte pozícionálta magát. Így ma már az ország egész területéről vannak megrendelőink.

 

Szolgáltatásunk.

A nyomtatási szolgáltatások széles palettáját nyújtjuk Önnek ofszet-, és digitális nyomtatás területén. Modern termelési környezetben egyesítjük egy tető alatt a nyomtatás előkészítést, nyomtatást, végfeldolgozást, és a kész termék elküldését valamint ügyfélkapcsolatok ápolását.

Nyomdánk termékpalettája többek között szórólapok, prospektusok, plakátok, brosúrák, névjegykártyák, levélpapírok, naptárak, könyvek valamint CD- és DVD-borítók. Online kalkulátorunk segítségével Önnek gyerekjáték egészen személyes termékét összeállítani. Azonnal megkapja az árat egyéni termékére, és néhány egérkattintással meg is rendelheti.

Egy optimalizált digitális workflow és a legújabb hálózati technika segítségével dolgozunk, ezért abban a helyzetben vagyunk, hogy magas minőségű termékeket rövid átfutási idő alatt tudjuk elkészíteni. Ön profitál ebből, mivel az elképzelt termékét kedvező költséggel, magas minőségben, és rövid átfutási idő alatt kezében tarthatja.

Az online boltunkban elérhető termékeinken felül ajánljuk még hagyományos értékesítésünkön keresztül egyéb nyomdai kiadványainkat (dossziék, címkék, könyvek, egyedi digitális anyagok). 

Miért ajándékoz meg minket bizalmával?

Ha a nyomdavonal.hu-val való együttműködés mellett dönt, egy teljesítőképes és megbízható online-nyomdát nyer nyomtatandó anyagai elkészítésére. Teljesen mindegy, hogy szórólapokról, plakátokról, füzetekről, névjegykártyáról, levélpapírról, vagy egyéb termékről van szó - mindent kinyomtatunk saját nyomdánkban a legmodernebb gépekkel és első osztályú felszerelésünkkel. Képzett és lelkes kollégáink minden erejükkel támogatják Önt kívánságai realizálásában, és mindent megtesznek azért, hogy az Ön elképzeléseit egy magas minőségű termékbe ültessék át, és ezzel hozzájáruljanak az Ön sikeréhez.